Blog

Blog

Ontdek hier steeds het laatste nieuws in
DIASPOOR Werk Met Zin.

Laatste Nieuws

Meer Nieuws >>

Overzicht van Onze Diensten

Diaspoor is uw partner in een veranderende (werk)wereld
De uitdagingen voor onze bedrijfswereld zijn immens. Investeren in optimalisatie loont! Ontdek hier onze diensten voor bedrijven en organisaties:

  • Bedrijven & Organisaties

    Een duurzame arbeidsrelatie is natuurlijk waar je als bedrijf naar streeft als je nieuwe mensen aanwerft. Het rekruteren is immers een dure aangelegenheid en vraagt bovendien veel opvolging en dus een hoop extra werk. In een eerste peride is er verder de inwerktijd, waarin de werknemer meestal nog niet optimaal kan renderen.

  • Particulieren

    Voor alle mogelijke diverse professionele kwesties, bieden wij professionele ondersteuning. Als loopbaanbegeleiders bieden wij een luisterend oor en een gepast traject. Daarin gebruiken we een breed gamma aan tools om vanuit fundamentele inzichten, oplossingen en mogelijkheden te verkennen

Veelgestelde Vragen

Ontdek hier de meest gestelde vragen en de daarbijbehorende antwoorden.
Je kan rekenen op onze professionele hulp en we kijken uit naar je komst.

Video's

Onze coaches, trainers en outplacementconsulenten zijn professionals, die individuen en organisaties helpen groeien. Ze werden grondig opgeleid in het vak en volgen regelmatig trainingen en opleidingen om vernieuwde inzichten te verkrijgen.

YOUTUBE-KANAAL

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Contacteer ons 

Met veel plezier beantwoorden wij al jouw vragen. Een afspraak maken? Verkennen wat mogelijk is?

Maak nu een afspraak