Over ons

Loopbaanbegeleiding, consulting & trainingen 

Waarom loopbaanbegeleiding volgen bij Diaspoor?

DIASPOOR staat voor Bewust Veranderen. We geven loopbaanbegeleiding met een stijl die garant staat voor een realistische blik op jouw loopbaan.

We werken vanuit een jarenlange expertise opgebouwd in de verschillende aspecten van het personeelsbeleid, de arbeidswetgeving en in de opleidings en -arbeidsmarkt. Met een breed gamma aan loopbaanbegeleidingsmethodieken en steeds op maat van jouw specifieke loopbaanvragen brengen we jouw persoonlijke profiel in kaart.

De zichtbare en de minder zichtbare mogelijkheden, de voorkeuren en de valkuilen, de wensen en haalbaarheid worden hierbij onderzocht. Het resultaat is een heldere blik op jezelf dat realistisch getoetst is op jouw kansen op de arbeidsmarkt. We vatten alles samen in jouw persoonlijke loopbaanfacettenboek,zodat je de verkregen inzichten steeds kan raadplegen.

Ons doel is om de veerkracht van medewerkers en de slagkracht van ondernemers te versterken. Bij Diaspoor motiveren we werknemers, zelfstandigen en organisaties om andere invalshoeken te exploreren zodat ze met een frisse blik nieuwe situaties tegemoet kunnen treden.

Loopbaanbegeleiding is onze core business, maar we geven aanvullend ook workshops, trainingen en consulting rond de thema’s die in loopbaanbegeleiding aan bod komen. Dit alles met als rode draad keuze en veranderingsprocessen bewuster te laten verlopen en een optimalisatie van het welzijn op het werk te verkrijgen. We kijken hiervoor steeds naar de noden die de arbeidsmarkt ons aangeeft en stemmen daar onze diensten op af.

Onze loopbaanbegeleiders werden grondig opgeleid in het vak en volgen regelmatig opleidingen omvernieuwde inzichten te verkrijgen en om op de hoogte te blijven van alle facetten van het werkveld. We zijn op de hoogte van de opleidingsmogelijkheden, de arbeidsmarkt en de arbeidswetgeving. We houden maandelijks een nationale meeting en hebben aanvullend regionale intervisiegroepen.

Tenslotte hebben we ook actieve en creatieve projectgroepen met als onderwerpen:
  • Re-Integratie na langdurige afwezigheid
  • Loopbaanbegeleiding voor zorgberoepen
  • 50 + WERKT !!!
  • Mijn StartPlan : traject voor kandidaat of startende ondernemers
  • Aan de top : traject voor zelfstandigen
Bij DIASPOOR verhogen we de veerkracht van personen, zowel binnen als buiten hun werkomgeving. Daarbij gaan we steeds uit van een holistische aanpak en respect voor onze klant.

- SANDRA BONNY - OPRICHTER DIASPOOR

Op het ogenblik geven we begeleidingen in een 150 tal locaties verdeeld over alle Vlaamse provincies en Brussel. Verschillende loopbaanbegeleiders verplaatsen zich ook graag naar jouw thuis.

Voor meer info en afspraken staan wij altijd voor u klaar, aarzel niet om ons te contacteren! 

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Contacteer ons 

Met veel plezier beantwoorden wij al jouw vragen. Een afspraak maken? Verkennen wat mogelijk is?

Maak nu een afspraak